Staden: “Nieuwe directrice bij ‘t Klavertje”

Hallo, dat zijn wij op de foto, de kinderen van het vijfde en zesde leerjaar van basisschool ‘t Klavertje in Staden. Deze week gaan we van start met het maken van nieuws. We beginnen met een bericht over onszelf. Vele groeten aan de kinderen in Roubaix!

Lysbeth Snauwaert aan het roer bij ‘t Klavertje

Lysbeth is onze nieuwe directrice. Ze werkte vroeger bij het Centrum voor leerlingenbegeleiding CLB. Ze woont al 15 jaar in Roeselare. Ze zocht een nieuwe uitdaging en vond deze in het onderwijs. Ze werd door de algemeen directeur gevraagd om onze vorige directeur, Benny Claeys, op te volgen.

Anas en Laurens

Dit is het krantenartikel:

https://www.hln.be/regio/staden/directiewissel-bij-basisschool-t-klavertje~afbd59f0/

%d blogueurs aiment cette page :